OWee en zomerintro 2017

This page is only intended for Dutch students, you can find the English version of this page here.
Samen zeilen in een sfeervolle vereniging, dat is onze koers!

Wie zijn wij?

Broach is de énige studenten zeilvereniging die zich richt op wedstrijdzeilen. We hebben een vloot van acht wedstrijdboten voor ieder wat wils: drie J22 kielboten, twee Dart 18 catamarans, een Formule 18 catamaran en twee Laser zwaardboten. Met deze boten varen wij binnen en soms buiten Nederland wedstrijden. Naast onze eigen boten hebben we ook een heel groot netwerk: een dagje zeilen op de Volvo Ocean Race boot van Team Brunel is een voorbeeld hiervan!

Alleen maar wedstrijdzeilen?

Nee! Broach doet veel meer dan het zeilen van wedstrijden! Naast het uitwaaien op een mooie avond of trainen om je eigen vaardigheid te verbeteren, heeft Broach op de wal ook nog veel activiteiten te bieden: een kerstdiner, een wintersportvakantie, lezingen van topzeilers, een wekelijkse borrel en nog vele andere gezellige activiteiten!

Broach op de OWee!

Uiteraard is Broach weer aanwezig tijdens de OWee! Zondagavond zie je ons voor het eerst tijdens de parade met ons zelfgemaakte paradevoertuig. Maandag staat Broach op de infomarkt. Hier kan je kennismaken met leden en een van onze J22s van dichtbij bekijken. Dinsdagavond organiseren wij een barbecue voor onze eigen leden, jij en andere geïnteresseerde. Om je op te geven voor de bbc en meer informatie te ontvangen stuur een mailtje naar owee@broach.nl. Na de barbecue gaan we met z'n allen door naar het sportfeest, een feest waar je kennis kan maken met vereniging op een informele manier. Wellicht is woensdagochtend wat zwaarder vanwege het sportfeest van de nacht daarvoor maar de week is nog lang niet voorbij want woensdag staan we op de Sport & Cultuur-markt! Je kan daar naast onze J22s die de ingangspoort van de markt zullen vormen ook een D18 zien. Om alvast een voorproefje te krijgen van wedstrijdzeilen bij Broach is er een wedstrijdbaan voor radiografisch bestuurbare zeilbootjes waar je zelf mag proberen te varen. Mocht je na deze week nog je twijfels hebben een dagje mee willen varen, dat kan! Donderdag organiseren wij een opstapdag. Als je mailt naar owee@broach.nl krijg je meer informatie over de opstapdag.
Al overtuigd om lid te worden bij Broach!? Schrijf je hier in!
Je kan ook geheel vrijblijvend op onze interesselijst komen, hier kan je je opgeven!


Wat is jullie instapniveau?

Broach heeft zeilers van elk niveau: van zeilers die de basis kennen tot en met zeilers die wedstrijden varen op (inter)nationaal niveau. Het maakt niet uit hoe goed je kunt zeilen, bij Broach kun je ontzettend veel leren! We zijn alleen geen zeilschool, dus (beter) leren zeilen zal vooral vanuit jezelf moeten komen. Natuurlijk helpt Broach je jezelf te ontwikkelen en bieden wij leden de kansen om op elk niveau (wedstrijden) te zeilen!

Hoe word ik lid bij Broach?

Om lid bij Broach te worden moet je een introductieperiode doorlopen. Hiervoor zijn twee opties, de eerste is aansluitend op de OWee, een tweede mogelijkheid is in de lente (meestal rond april). Tijdens deze introductie leer je niet alleen de boten van Broach kennen, maar ook de leden en onze sfeer. De zomertintro is op 26 t/m 31 augustus en de kosten hiervan zijn maximaal €80. Inschrijven kan je via de site, maar je kan ook een inschrijfformulier invullen bij Broach op de infomarkt of sportmarkt.

Vragen?

Op deze pagina heb je kort kunnen lezen wie we zijn en wat we doen, maar dat is natuurlijk niet het complete verhaal van onze vereniging! Wil je meer weten over Broach? Spreek dan een van onze leden aan en je krijgt gegarandeerd mooie zeilverhalen en informatie over Broach! Je kan ons herkennen aan onze blauwe shirts met ons logo van de kruisende boten op de rug. Op de infomarkt en de sportmarkt kun je ons tijdens de OWee herkennen aan onze boten die daar gestald staan.
Heb je tijdens de OWee
vragen over Broach?
Bel of app Jesper (06-27571399)!

Meer weten over Broach?

Op onze website kun je heel veel informatie vinden over Broach, ook hebben enkele leden hún verhaal bij Broach neergeschreven, deze kun je hier teruglezen! Allemaal mensen met een verschillende achtergrond die in Broach hebben gevonden wat ze tijdens hun studententijd nodig hebben op het gebied van zeilen!