Activiteitencommissie (AkCie)
De activiteitencommissie organiseert maandelijkse activiteiten voor de hele vereniging. Zo wordt elk jaar een kerstdiner georganiseerd, een pre-wintersportactiviteit en organiseert de commissie jaarlijks het Broach After Wintersport Speciale Bieren Festijn (BAWSBF). Ook organiseert de commissie kleinere activiteiten. Zo wordt er bijvoorbeeld een brakke lunch georganiseerd na een feest en zijn er themaborrels.
Lees meer ...
Gebakcommissie (GebakCie)
De GebakCie bakt voor elke Algemene Leden Vergadering taarten. Daarnaast verzorgt zij de pannenkoeken voor de pannenkoeken race tijdens te Groeitijd en organiseert zij diverse activiteiten per jaar.
Lees meer ...
Groeitijdcommissie
Na elke introductieperiode vindt de groeitijd plaats: zes weken vol activiteiten waarin nieuwe leden de vereniging en haar leden goed leren kennen. De Groeitijdcommissie zet zich ieder jaar hard in om twee fantastische groeitijden neer te zetten, vol leuke activiteiten en mooie zeildagen.
Lees meer ...
Introductiecommissie (Intro)
Twee keer per jaar komt een nieuwe lichting Broachers bij de vereniging. Zij maken kennis met de vereniging tijdens een introductieweekend of –week. Deze tijd wordt mogelijk gemaakt door de introductie commissie. Zij zet zich het hele jaar in om twee fantastische introductie periodes neer te zetten met leuke activiteiten om de vereniging en haar leden te leren kennen en kennis te maken met het wedstrijdzeilen binnen Broach.
Lees meer ...
Jaarboekcommissie (JaBoCo)
Ter ere van het derde lustrum van de vereniging, zal er dit jaar een jaarboek gemaakt worden. De jaarboek commissie zal het hele jaar mooie verhalen en gênante foto’s verzamelen en die omvormen tot een jaarboek.
Lees meer ...
Kolk
Jaarlijks organiseert Broach de ‘Slag om Delft’: een matchrace evenement voor de J22 op de nauwe binnenwateren van Delft. Om te zorgen dat deze dag en de voorbereidingen hierop goed verlopen is de Kolk-commissie in het leven geroepen. Zij houden zich een half jaar lang bezig met de voorbereidingen van deze fantastische dag.
Lees meer ...
Lezingencommissie (LexCie)
De lezingencommissie zorgt ervoor dat ieder jaar meerdere interessante lezingen worden gegeven voor Broachers en externen. Er is nu al twee keer een succesvolle vaarbewijscursus geweest om mensen klaar te stomen voor hun vaarbewijsexamen. Ook zijn Gerrit Hiemstra en Nicolas Heiner op bezoek geweest in Delft om een lezing te verzorgen.
Lees meer ...
Locatiecommissie (LoCo)
De locatiecommissie houd zich bezig met het zoeken naar nieuwe huisvesting van Broach, beide op korte en lange termijn.
Lees meer ...
Lustrumcommissie
De lustrumcommissie organiseert dit jaar het derde lustrumjaar van Broach. Gedurende het jaar zal zij negen geweldige activiteiten neerzetten. Tijdens deze activiteiten verdienen leden stempels om de drie lustrumgadgets mee te verzamelen.
Lees meer ...
OWee commissie
De derde week van augustus is traditiegetrouw de ontvangstweek van Delft: nieuwe studenten komen naar Delft en leren de stad, studie en studentenverenigingen kennen. Om Broach in het vizier te brengen van deze zogeheten ‘nullen’ zorgt de OWee commissie voor een programma vol spektakel.
Lees meer ...
PR-commissie
De PR-commissie verzorgt de tweewekelijkse nieuwsbrief, Broach-kleding en de algemene uitstraling naar binnen en buiten, zoals het ontwerpen van de Broach huisstijl en standaard kleding.
Lees meer ...
Reiscommissie (VakanCie)
Een lustrumjaar is niet compleet zonder een epische lustrumreis. Gezien dit veel organisatie vergt, staat deze commissie los van de lustrumcommissie.
Lees meer ...
Wintersportcommissie (SkiCie)
Sinds het tweede lustrum gaat Broach ieder jaar op wintersport. De SkiCie zorgt ervoor dat alles geregeld is als we de bus in stappen: materiaal wordt, indien nodig, gehuurd, skipassen liggen klaar en deze commissie zorgt ervoor dat iedereen 's avonds in een heerlijk bedje de nacht door kan brengen. Ook wordt er traditioneel een wintersportpakket aangeboden met de nodige goodies. Daarnaast heeft deze commissie de nobele taak om voor alle Broachers gezellige activiteiten tijdens de wintersport week te organiseren en 's avonds uiteraard iedereen mee te slepen naar de Apres-Ski.
De SkiCie is, door de organisatie van de lustrumreis door de ReisCie, in 2016-2017 niet actief.
Lees meer ...
Sponsorcommissie (SpoCo)
Boten varen op wind, wedstrijdboten varen op geld! Broach kan niet zonder haar sponsoren, en dus ook niet zonder de sponsorcommissie. Ieder jaar zet een groep enthousiaste Broachers in om nieuwe partners te zoeken voor onze vereniging, en ons op die manier zeilend te houden.
Lees meer ...
Trainingencommissie (TraCo)
Zonder goede trainingen geen goed wedstrijdresultaat. De trainingscommissie is ooit in het leven geroepen om trainingen te organiseren, tegenwoordig houdt zij zich met alle zeil-gerelateerde zaken bezig. Teamvorming, coaching, het opleiden van trainers, en natuurlijk de trainingen zelf.
Lees meer ...
Vlootcommissie
Boten gaan kapot, en moeten ook weer gerepareerd worden. Om daarvoor te zorgen zit er altijd een Commissaris Vloot in het bestuur, die met een commissie onder zich er voor zorgt dat de boten altijd in goede staat verkeren.
Lees meer ...