Rondje Pampus 12-13 september, Dart18
14 september 2015
Ronde Tiengemeten 26-27 september, Dart18 & F18
28 september 2015

Bestuur 14 is ingetreden

Op 15 september jl. is het bestuur van D.S.W.Z. Broach gewisseld. Het dertiende bestuur heeft tijdens een soepele wissel-ALV plaatsgemaakt voor het veertiende bestuur. We kunnen terugblikken op een goed jaar voor de vereniging: er zijn meerdere fanatieke campagnes gevaren, er zijn leuke activiteiten georganiseerd en er zijn interessante nieuwe contacten gelegd in de zeilwereld. Het veertiende bestuur gaat zich er hard voor inzetten om van Broach een nog mooiere vereniging te maken. Er liggen plannen op tafel om onder andere de trainingsstructuur van de J22 te vernieuwen, nog meer activiteiten te organiseren en een nieuwe website online te zetten. Wij hebben er heel veel zin in! Wilt u contact met ons opnemen? Onder de pagina’s ‘bestuur’ en ‘contact’ kunt u onze gegevens vinden.

Foto: na de Wissel-ALV is het nieuwe bestuur traditiegetrouw gedropt. Dit jaar zijn we naar de hoofdstad van Polen verscheept. Hier staan we op de foto voor het Centraal Station van Warschau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *