Broach Wintersport St. Jean D’Arves 2016

Boterletterwedstrijden
Boterletterwedstrijden 28-29 november, Laser Radiaal
9 december 2015
Maart Vaarbewijsmaand staat voor de deur
16 februari 2016

Broach Wintersport St. Jean D’Arves 2016

Afgelopen week is Broach op wintersport geweest. Met een groep van 24 man hebben we St. Jean D’Arves bezocht en een week vol sneeuw, zon en plezier beleefd! Inmiddels zijn we allemaal weer thuis en nog aan het bijkomen van een fantastische week.

De week begon met enorm weinig sneeuw. We hadden uitzicht op een stel bruine bergen. Enigszins teleurgesteld reden we dan ook het dorp in op zaterdagochtend. Snel de skies aangetrokken om te kijken of de andere bergen beter zouden zijn. En jawel, een prachtige ski-dag gehad. Op zondag regende het. De enkele helden die toch wilden skiën keerden kletsnat na een paar uur terug. Er zijn vele spelletjes gespeeld en uitgebreid gekookt. Wat moet je anders als het regent.

Op de zondag volgde twee warme dagen. Papsneeuw en ijsplaten wisselden elkaar af. Het was voorzichtig skiën en lang lunchen. Op woensdag kwam de redding: een halve meter sneeuw. De hele dag werd geskied in de dichte mist en sneeuw. Om half vier brak het wolkendek open en kon er in de verse sneeuw een heerlijke piste worden gepakt, voor de liften sloten en de wolken zich weer sloten.

De week werd afgesloten met drie prachtige skidagen. Helderblauwe lucht, verse sneeuw, en hier en daar een koffie in een bergrestaurant.

We hebben een heerlijke week gehad in St. Jean D’Arves. SkiCie, bedankt voor de fantastische organisatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *