Maart Vaarbewijsmaand staat voor de deur

Broach Wintersport St. Jean D’Arves 2016
08/02/2016
J22: Warming Up
02/04/2016
Broach Wintersport St. Jean D’Arves 2016
08/02/2016
J22: Warming Up
02/04/2016

Inmiddels voor de derde keer organiseert onze lezingencommissie Maart Vaarbewijsmaand. Gedurende de maand maart worden vier lezingen georganiseerd om je voor te bereiden op het examen Klein Vaarbewijs I en II.  Vorige jaren hebben deze cursussen zeker hun vruchten afgeworpen! Heb jij je vaarbewijs nodig om je zeilinstructeuropleiding af te ronden? Wil lekker rondcrossen op de Braassem in een RIB? Of vindt je alles simpelweg reuze interessant en wil je je graag verdiepen in de wereld van Klein Vaarbewijs? Geef je dan op voor Maart Vaarbewijsmaand door dit formulier in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/1nJLsk8ker72uXyy05mTlMHB9qfNV2bP8ondj8h1UhZU/edit?usp=drive_web

 

Kosten leden: gratis.

Kosten niet-leden: 10 euro.

 

Voor up-to-date informatie, zie het facebookevenement.

Leave a Reply

Maart Vaarbewijsmaand staat voor de deur
Om nom nom, deze website gebruikt cookies! Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Lees meer