Maart Vaarbewijsmaand staat voor de deur
16/02/2016
Dart18: wat als het mis gaat?
02/04/2016
Maart Vaarbewijsmaand staat voor de deur
16/02/2016
Dart18: wat als het mis gaat?
02/04/2016

Na een koude en lange winter was het tijd voor het eerste evenement van het jaar: de Warming Up! Als nieuw campagneteam stond ik samen met mijn campagnekameraden, Joost en Matthijs, te springen om ons eindelijk met zijn drieën op het wedstrijdveld te begeven.

Door Madelief Doeleman

Op vrijdagmiddag hebben wij samen met team Steigerborrel de boten in het water gekraand en de laatste voorbereidingen getroffen. Veel zon en weinig wind was de gehele zaterdag waar te nemen. Bij een groot aantal deelnemers en ook bij onszelf duurde het een tijdje voordat wij op het lichte weer waren ingespeeld. Onze resultaten waren erg wisselend en bracht ons in het klassement op een 11e plaats. De avond hebben wij afgesloten met een heerlijk diner samen met de zeilers van de Groningse zeilvereniging; Mayday.

Zondag stond er meer wind en scheen de zon nog steeds volop. Ook hier hebben wij wisselende resultaten gevaren, waardoor wij op de 11e plaats overall in het klassement (van 16 deelnemers) bleven staan. Onze collega teams hebben erg goed gepresteerd. Team Steigerborrel heeft een 8e plaats overall bereikt en team Dijeet heeft een 2e plaats overall veroverd in het klassement.

Leave a Reply

J22: Warming Up
Om nom nom, deze website gebruikt cookies! Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Lees meer