Podiumplaatsen voor J22’s bij Van Uden Reco
1 mei 2016
Team DiJeet wordt 2e op het EK J22
12 mei 2016

AkCie: Kerstdiner

Vorige week was het legendarische kerstdiner, een avond vol met mooi verklede koppels, veel lekkere gerechten en een fantastische sfeer. De avond begon met een foto van de koppels, om vervolgens een lekker welkomstdrankje. Kort hierna begon het diner met een heerlijke amuse van gedroogde tomaat en mozzarella, daarna een warme noedelsoep. Om alles even te laten zakken werd er een spoom geserveerd zodat iedereen weer fris was voor het hoofdgerecht: een heerlijke hamburger volgens geheim SkiCie recept. Het diner werd afgesloten door een heerlijk ijsgerecht. Toen men klaar was met eten, was men echter nog niet klaar met feesten, er is tot in de late uurtjes doorgegaan geheel volgens het themaa: ‘Blijf je slapen?’.

De Akcie wil graag Feestkleding365 bedanken voor het helpen met de aankleding!

 

IMG_0287 IMG_0288

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *