Podiumplaatsen voor J22’s bij Van Uden Reco
01/05/2016
Team DiJeet wordt 2e op het EK J22
12/05/2016
Podiumplaatsen voor J22’s bij Van Uden Reco
01/05/2016
Team DiJeet wordt 2e op het EK J22
12/05/2016

Vorige week was het legendarische kerstdiner, een avond vol met mooi verklede koppels, veel lekkere gerechten en een fantastische sfeer. De avond begon met een foto van de koppels, om vervolgens een lekker welkomstdrankje. Kort hierna begon het diner met een heerlijke amuse van gedroogde tomaat en mozzarella, daarna een warme noedelsoep. Om alles even te laten zakken werd er een spoom geserveerd zodat iedereen weer fris was voor het hoofdgerecht: een heerlijke hamburger volgens geheim SkiCie recept. Het diner werd afgesloten door een heerlijk ijsgerecht. Toen men klaar was met eten, was men echter nog niet klaar met feesten, er is tot in de late uurtjes doorgegaan geheel volgens het themaa: ‘Blijf je slapen?’.

De Akcie wil graag Feestkleding365 bedanken voor het helpen met de aankleding!

 

IMG_0287 IMG_0288

Leave a Reply

AkCie: Kerstdiner
Om nom nom, deze website gebruikt cookies! Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Lees meer