Campagneteams Laser en F18

Laatste editie Nestor Trophy 2016
28 november 2016
Laser trainingsweekend
7 december 2016

Campagneteams Laser en F18

De campagneteams voor de J22 waren eerder al bekend gemaakt, maar in 2017 zal er ook op de Laser en de F18 een campagne gevaren worden! Wouter Stiphout had vorig jaar al een campagne gevaren bij Broach en zal dit in 2017 een goed vervolg geven bij de Laser, met als hoogtepunt het WK Laser Radiaal in augustus. Na twee jaar zonder campagne op de F18 zal onze Nacra Infusion volgend jaar weer op het wedstrijdtoneel gaan verschijnen: Jorgen Groeneveld en Christiaan Feij zullen samen hierop een campagne gaan varen. Vanuit Broach wensen we alle vijf de teams heel veel succes met hun campagnes en uiteraard gaan we voor het hoogst haalbare! Verslagen van de gevaren wedstrijden zullen uiteraard op de website te lezen zijn, stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *