BTP najaar 2017
9 januari 2018
De ‘Slag om Delft’ testlocatie voor Zeilwedstrijd van de Toekomst
13 maart 2018

Nieuwe opslaglocatie

Na lang door Delft te hebben gezworven heeft D.S.W.Z. Broach sinds 1 januari 2018 officieel weer een nieuwe locatie! In een loods aan de Schie waar tot voor kort een Kunstgrasgigant zat (zie foto) heeft onze nieuwe huurbaas René Woutersen het afgelopen halfjaar hard gewerkt om meerdere huurbare units te realiseren. Eén van de units en een deel van de open ruimte is door ons gehuurd om spullen van de vereniging op te slaan en om zeilen te kunnen drogen.

Op het moment is het project, genaamd de ‘Schieloods’, al ver gevorderd, maar nog niet af. Alle units op de begaande grond en een deel op de eerste verdieping zijn afgebouwd. Echter is de verhuurder nog veel meer van plan, zo is het doel om na de units te beginnen met het bouwen van een gemeenschappelijke ruimte op de eerste verdieping. Deze ruimte kan straks gehuurd worden voor feesten en krijgt waarschijnlijk een balkon met uitzicht over de Schie, een keukentje en chillplek. Dit maakt het voor Broachers bijvoorbeeld mogelijk om na een lange dag zeilen of doordeweeks bij elkaar te komen. De visie van huurbaas is om van de loods een gezellige gemeenschap te maken, met veel verschillende soorten mensen, waaronder onze wedstrijdzeilvereniging. Op dit moment zijn er al veel huurders met een eigen bedrijf, zoals de vinyl winkel ‘Meneer van Ulden’, een depot van de ‘bierkoerier’ en een vis/watersport artikelen winkel. Een hele dynamische gemeenschap dus, een groep waar Broach de komende jaren graag onderdeel van uit maakt.

 

Comments are closed.