Maritiem Watersport | TU Delft ‘Slag om Delft’ 2018

De ‘Slag om Delft’ testlocatie voor Zeilwedstrijd van de Toekomst
13 maart 2018
Terugblik Maritiem Watersport | TU Delft ‘Slag om Delft’ 2018
13 april 2018

Maritiem Watersport | TU Delft ‘Slag om Delft’ 2018

Komende zondag 25 maart vindt het jaarlijkse door D.S.W.Z. Broach georganiseerde zeilevenement: Maritiem Watersport | TU Delft ‘Slag om Delft’ weer plaats in de Zuidkolk te Delft. De Slag om Delft is één-tegen- één matchrace evenement waarbij twee zeilboten tegen elkaar racen met als enige doel om voor de andere boot te finishen. Door de beperkte ruimte voor manoeuvres worden de limieten van de zeilboot alsmede die van het vaarwater opgezocht. Dit jaar werken we met een aantal partijen samen en zullen er o.a. live camerabeelden geschoten worden (die zowel op de kant als via social media te zien zijn) en zal er live commentaar gegeven worden waardoor de wedstrijden ook voor “niet zeilers” perfect te volgen zijn. Tevens is er catering aanwezig en is er de mogelijkheid om zelf te matchracen met bestuurbare zeilbootjes.

 

Kortom, een super leuk evenement waar iedereen van harte welkom is om een kijkje te komen nemen!

Comments are closed.