SB20 Grand Slam – Cowes week 2018
6 augustus 2018
Sneekweek 2018
25 augustus 2018

Broach tijdens de OWee

He jij daar! Hou jij van boten en van zeilen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! D.S.Z.W. Broach is dé studenten wedstrijdzeilvereniging van Delft! Ook wij zijn duidelijk aanwezig tijdens de OWEE. Hieronder vindt je ons programma, kom ons opzoeken voor vragen of om gezellig kennis te maken!

Meer informatie en inschrijven

Op deze site kan je, naast artikelen met zeil- en verenigingsnieuwtjes, ook al veel informatie vinden over onze vereniging. Aarzel niet om de informatiepagina te bezoeken of om zelf de site te verkennen! Wil je je inschrijven? Dat kan ook gewoon via de site!

Uitgebreide beschrijving OWee programma en aanmelden activiteiten

Hieronder staat ons OWee programma iets uitgebreider beschreven, daarnaast kan je je al aanmelden voor onze overheerlijke BBQ op dinsdag voor het Sportfeest en, mocht je niet kunnen wachten om te gaan zeilen, dan kun je je aanmelden voor onze meezeildag op donderdag waar je kan ervaren hoe het is om in onze boten te varen! Ons avondprogramma zal plaatsvinden bij onze eigen locatie bij de Rotterdamseweg 396.

Zondag 19-08

Parade langs de Schie (17:30-18:30): Zoals veel andere verenigingen lopen wij mee tijdens de optocht langs het Schiediner.

Openingsfeest bij de aula (19:00-00:30): Na de parade gaan veel van ons door naar het openingsfeest!

Maandag 20-08

Infomarkt op de markt (14:00-18:00): Wil je meer weten over Broach? We staan tijdens de infomarkt met een van onze boten klaar om al je vragen te beantwoorden!

Dronken Zeemansborrel (20:00-22:00): Ben jij een zeiler en wil je graag onder het genot van een biertje met andere zeilers je sterke zeilverhalen delen? Kom dan naar onze zeilersborrel!

Spelletjesavond (22:00-1:00): Na de zeemansborrel gaan we door naar de drankspelletjes. Er worden verschillende spellen gespeeld van Twister tot kubbs en van Bierpong tot stressmaxen en dit alles in het bijzijn van een leuke groep Broachers!

Dinsdag 21-08

BBQ (17:00-21:00): Heb je Broach inmiddels langs zien komen en wil je ons beter leren kennen? Kom dan langs bij onze BBQ! Voor €7,50 heb je eten, drinken, veel gezelligheid en een groep leuke mensen om vervolgens mee naar het sportfeest te gaan! Aanmelden kan via deze link!

Sportfeest (21:00-4:00): Alle Delftse sportverenigingen organiseren samen het Sportfeest! Op dit feest kun je kennis maken met de verenigingen op een informele manier. Dus kom een dansje wagen, biertjes met de leden drinken en ontdekken dat deze verenigingen meer doen dan alleen sporten! Meer informatie vind je op de Facebook evenement pagina!

Woensdag 22-08

Chillavond (20:00-21:30 & 23:30 – 1:00): De Cantus is net afgelopen, je hebt weer een goede bodem gelegd en bereid je alvast voor op de rest van de avond. Waar kan dit beter dan in een gezellige sfeer met medezeilers? Vanavond kan je bij Broach lekker komen chillen en een biertje meepakken.

Filmavond (21:30-23:30): Ben jij na 3 dagen feesten toe aan iets anders? Kom dan gezellig bij onze zeil-verantwoorde filmavond even relaxen voor het feestgedruis weer losbarst!

Donderdag 23-08

Meezeildag (ochtend 8:00-13:00 & middag 12:00-17:00): Wil je graag een dagje meevaren met een van onze J22 wedstrijdzeilboten? Kom dan naar de meezeildag! Kom langs bij onze stand of de sport en cultuurmarkt voor meer informatie of om je aan te melden! We hebben een ochtend en middag shift om zoveel mogelijk mensen de kans te geven mee te zeilen. Vergeet niet zelf lunch mee te nemen! Aanmelden kan ook via deze link!

 

Comments are closed.