Corona Virus // Geen trainingen en borrels tot en met 28 april

Winnaars Slag om Delft 2020
18 maart 2020
Corona Virus // Geen trainingen, activiteiten en borrels tot en met 19 mei
29 april 2020

Corona Virus // Geen trainingen en borrels tot en met 28 april

Het coronavirus heeft zich de laatste maanden wereldwijd verspreid en is nu ook in Nederland. Het kabinet heeft verschillende maatregelen getroffen, naar aanleiding van de Coronacrisis, die wij als D.S.W.Z. Broach zullen naleven. 

 

Dit heeft gevolgen voor de komende tijd:

  1. Alle trainingen zullen tot en met 28 april zijn afgelast;
  2. Alle evenementen zijn tot en met 1 juni afgelast;
  3. Er zullen geen fysieke borrels en activiteiten zijn vanuit Broach tot en met 28 april.

 

Wat dit de komende tijd gaat betekenen voor Broach, zijn wij (het bestuur), aan het uitzoeken. Wat betekent dit voor het zeilen, de financiën, de communicatie en stellen we de vraag: hoe gaan we verder na de crisis? We staan in contact met de raad van commissarissen en de trainingscommissie om te zien hoe we dit gaan aanpakken. 

 

Door de nieuwe maatregelen van het kabinet die op 23-03-2020 zijn gepresenteerd kan de lente-intro dit jaar niet doorgaan. Daarmee zal er ook geen lente groeitijd zijn.

 

Op dit moment zijn we aan het kijken wat voor een activiteiten er wél gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan een online borrel, spelletjes, lezingen, sportsessies en nog veel meer. Mochten jullie hier zelf nog ideeën of tips over hebben, laat het ons dan weten. 

 

Wij hebben er vertrouwen in dat Broach na deze crisis weer zal gaan zeilen, borrelen en nog veel meer. Tot die tijd hoop ik dat iedereen zich in goede gezondheid door deze crisis komt. 

 

Namens het gehele bestuur, 

 

Moniek van Zon 

Secretaris der D.S.W.Z. Broach

Comments are closed.