Corona Virus // Geen trainingen, activiteiten en borrels tot en met 19 mei

Corona Virus // Geen trainingen en borrels tot en met 28 april
27 maart 2020

Corona Virus // Geen trainingen, activiteiten en borrels tot en met 19 mei

Vorige week dinsdag, 21-04-2020, maakte het kabinet bekend dat de huidige maatregelen omtrent het Coronavirus voorlopig worden verlengd. Deze maatregelen zijn in ieder geval van kracht tot en met 19 mei. Dit betekent het volgende voor D.S.W.Z. Broach:

 

  1. Alle trainingen zullen tot en met 19 mei zijn afgelast;
  2. Er zullen geen fysieke borrels en activiteiten zijn vanuit Broach tot en met 19 mei.

 

Verder zijn alle grote evenementen tot en met 1 september afgelast. Dit betekent ook dat de OWee dit jaar niet door zal gaan. Het OWee bestuur is hard bezig met het verzinnen van een alternatief, zodat de aankomende studenten Delft goed leren kennen. 

 

Ook bestaat de mogelijkheid dat de aankomende zomer intro dit jaar ook niet door kan gaan. Dit heeft alles te maken met de 1,5-meter samenleving waar we in terecht zijn gekomen. De komende tijd zal samen met de introcommissie en de groeitijd worden gezocht naar een alternatief programma. Op die manier willen we nieuwe Broachers kennis laten maken met Broach. 

 

Wij vinden het heel erg jammer dat er op dit moment niet gezeild kan worden, zeker met het mooie weer van de laatste tijd. Hoe dan ook zullen we de komende tijd met zijn allen vol moeten houden, ook wij vinden het moeilijk. 

 

Hopelijk tot snel op het water!

 

Namens het gehele bestuur, 

Moniek van Zon

Secretaris der D.S.W.Z. Broach

Comments are closed.