We kunnen zeilen! / We can sail!

Van Uden Reco Medemblik SB20 // 2020
15 oktober 2020
Bedrijvenborrel 8 maart 2021
18 maart 2021

We kunnen zeilen! / We can sail!

Afgelopen dinsdagavond is aangekondigd dat er vanaf 2 maart weer gesport en dus ook gezeild mag worden door alle jongvolwassenen tot en met 26 jaar. Dit is natuurlijk supertof nieuws, want zeilen was in eigenlijk alle gevallen al niet meer mogelijk vanaf 13 oktober!

Er zijn echter wel een paar maatregelen. Deze zijn terug te vinden in de mail die gestuurd is vanuit het bestuur.

Het is natuurlijk superfijn dat we weer mogen varen, maar ga hier goed mee om en gebruik je gezonde verstand. Het zou natuurlijk nog fijner zijn als het zo lang mogelijk door kan gaan. Verder willen we iedereen vanuit het bestuur iedereen veel plezier op het water toewensen!

Last Tuesday the Dutch government announced that from the 2nd of march it is allowed to sport again for people that are up to and including 26 years old. This is great news, as it means that we can sail again, which has not been possible since the 13th of October.

However, there are a few conditions that apply. These conditions can be found in the mail sent by the board.

It is very nice that we can sail again, but keep the rules in mind, because it would be even nicer if we could keep sailing keep on sailing. Lastly, the board wishes everyone a lot of fun on the water. We’ll see you there!

Comments are closed.