Bedrijvenborrel 8 maart 2021

We kunnen zeilen! / We can sail!
25 februari 2021
Keyware Cup Oostende (BE), SB20 // 2021
2 juli 2021

Bedrijvenborrel 8 maart 2021

Op maandag 8 maart had de Sponsor Commissie (SpoCo) een online bedrijvenborrel georganiseerd. Drie bedrijven die Broach sponsoren kwamen hiernaartoe om hun verhaal te doen. Veel Broachers, zoals ik, waren hierbij aanwezig om meer te leren over de bedrijven. De avond begon met drie korte presentaties.

Als eerste hoorden we het verhaal van Buitenhuis Advies. Het bedrijf lost problemen op voor ziekenhuizen en andere financiële en administratieve processen in de zorg. Ik vond het interessant om te horen wat zij als biomedical engineers konden bijdragen en welke projecten ze deden. Ik ben nu eerstejaars werktuigbouwkundige en ben erachter gekomen dat ik ook deze kant op kan gaan met mijn studie. Het team van Buitenhuis Advies is klein en dynamisch, wat heel gezellig en persoonlijk overkwam.

Vervolgens kwam Aquasport met hun fantastische assortiment aan zeilkleding, boten, gadgets en nog veel meer. Als Broacher kan je op hun website nu korting krijgen! Ik ga alvast sparen voor een nieuw zeilpak, als student kan je zulke deals goed gebruiken. Broach hoopt dit jaar de merchandise op de website van Aquasport te kunnen gaan aanbieden, zodat de verkoop van onze prachtige shirts en truien makkelijker zal gaan verlopen. De oprichter vertelde enthousiast over zijn bedrijven en alle leuke dingen die je op het water kan beleven.

Als laatste heeft Suit-case verteld over hun groeiende bedrijf dat ze in Delft hebben opgericht als vier studenten. Een oud-bestuur dat samenwerken heeft geleerd van onze zeilvereniging. Suit-case krijgt een case van bedrijven of gemeenten en bedenkt er goede, duurzame oplossingen voor. Een succesvolle start-up beginnen spreekt me enorm aan en de oud-Broachers vertelden tijdens hun presentatie hoe zij dit hebben aangepakt en hoe ze zijn gegroeid. Suit-case heeft een klein, gezellig team van acht jonge ingenieurs.

Na de presentaties was er tijd om in break-out rooms vragen te stellen aan de vertegenwoordigers van de bedrijven. Iedereen stelde interessante vragen en was enthousiast over de bedrijven. Tot slot zijn de bedrijven bedankt dat ze hun verhaal wilden komen doen en heb ik gekletst met de andere Broachers over of een paprika fruit of groente is en wat hun zeilplannen zijn de komende tijd.

Het was een geslaagde avond!

 

Geschreven door Daphne Feberwee

 

 

 

Comments are closed.