Maak deel uit van de energietransitie en kom naar Navingo Career Event 26 & 27 oktober

WK RS500 Comomeer 2e, 3e, 33e en een 50e plek.
30/09/2021
Buitenhuis Advies zoekt stagiair.
21/01/2022
WK RS500 Comomeer 2e, 3e, 33e en een 50e plek.
30/09/2021
Buitenhuis Advies zoekt stagiair.
21/01/2022

Maak deel uit van de energietransitie en kom naar Navingo Career Event 26 & 27 oktober

Maak deel uit van de energietransitie en kom naar Navingo Career Event 26 & 27 oktober

Broach is volgende week aanwezig bij de Offshore Energy Exhibition & Conference. Parralel daar aan wordt het Navingo Career Event georganiseerd. Ben je bijna of net afgestudeerd? Kom dan ook naar de RAI in Amsterdam op 26 & 27 oktober, en wie weet vindt je daar je toekomstige werkgever.

 

Ben jij nieuwsgierig naar een carrière in de maritieme, offshore en energiesector? Registreer ja dan gratis voor een bezoek aan het Navingo Career Event op 26 en 27 oktober in RAI Amsterdam. Het Navingo Career Event is hét platform waar carrière en ontwikkelingen in deze innovatieve sector centraal staan. Je ontmoet topwerkgevers zoals Damen Shipyards, TenneT, DEME, Huisman Equipment, Jan De Nul en vele anderen.

Navingo Career Event

Wil jij deel uitmaken van de energietransitie? Mis dan deze 15e editie van het Navingo Career Event niet en registreer je meteen. Tijdens deze editie kun  je je CV laten checken door professionals, stands bezoeken van de verschillen top-werkgevers, showcases bekijken en misschien ontmoet je zelfs je nieuwe werkgever of vind je jouw droombaan.

Wil je net dat stapje extra doen? Dan ben je van harte welkom bij het uitgebreide programma vol Energy Talks, Talks shows en andere sessies van experts. Deze sessies zijn onderdeel van Offshore Energy Exhibition & Conference wat gelijktijdig plaatsvindt.

Nodig 3 vrienden uit en krijg gratis toegang tot het Navingo Career Event

Goed nieuws! Als je student of werkzoekende bent en je nodigt 3 vrienden uit, krijg je gratis toegang tot het evenement. Schrijf je nu in en maak gebruik van deze actie.

Registratie.navingocareer.com

 

 

Comments are closed.

Maak deel uit van de energietransitie en kom naar Navingo Career Event 26 & 27 oktober
Om nom nom, deze website gebruikt cookies! Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Lees meer