J22 // Cooling Down
20/10/2016
Laser trainingsweekend
17/11/2016
J22 // Cooling Down
20/10/2016
Laser trainingsweekend
17/11/2016
Donderdag 13 oktober was het zover voor de einde groeitijd activiteit (EGA)! Dit jaar werd de creativiteit van de Broachers op de proef gesteld! De groetijdcommissie had een variatie gemaakt op het bekende televisieprogramma ‘Crazy 88’ van BNN, namelijk ‘Crazy 45’. In het programma strijden twee teams tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te verzamelen door middel van het uitvoeren van 88 verschillende opdrachten. De groeitijdkindjes en Broachers waren opgesteld in vier teams en moesten 45 verschillende opdrachten uitvoeren in Den Haag. De opdrachten moesten gefilmd of gefotografeerd worden en verstuurd worden naar de teamleider. Deze keurde het beeldmateriaal en kende de punten toe. De opdrachten waren zeer divers, van ‘een biertje ondersteboven adten’ tot ‘een vreemde mummificeren’. Het spel startte om 19:30 uur en alle teams werden om 22:00 uur weer terug verwacht bij de Nieuwe Kerk in Delft. Dit bleek voor sommige teams een erg grote uitdaging. Het was een mooie avond waarbij veel mensen zijn verloofd, straatmuzikant zijn geworden, er heel veel is geknuffeld en gezongen met vreemden, en het Broach logo goed is verspreid door heel Den Haag. Het team met de meeste punten en dus de winnaar was het team ‘De Chinese Gijp’.
Naast de ‘Crazy 45’ bestond de EGA ook uit de uitreiking van C-brevetten aan de groeitijdkindjes. Sander Bal, Maarten Berendschot, Jeroen Bouma, Paulien Laninga, Toon van der Linden, Kelly Mijs, Kian O’Hara, Hugo Onink, Jesper Overbeeke, Hans-Christiaan Riess, Thom van der Starre, Maxime Verschoor, Christine Visser, Cédric Willekens en Kian Zegveld mogen zich nu officieel lid van Broach noemen!
Geschreven door: Christine Visser

Leave a Reply

Einde Groeitijd Activiteit!
Om nom nom, deze website gebruikt cookies! Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met onze privacyverklaring.
Lees meer