(Nederlands) Slag om Delft 2019

Lezing bij de zeilmaker
30 December 2018
(Nederlands) North Sea Regatta – J22 NED1514 Team De Jeugd
20 June 2019

(Nederlands) Slag om Delft 2019

Zondag 24 maart hebben we de slag om delft gevaren. Het team waarmee wij dit gedaan hebben bestond grotendeels uit het vaste campagne team van Broach, team Airborne. Met drie zeilers met ervaring in alles behalve mach racen zijn we de wedstrijd ingegaan. Ons doel van deze dag was dan ook veel leren en plezier hebben. We hebben dan ook tussen de wedstrijden door en na elke wedstrijd van onszelf gereflecteerd op de wedstrijd en om advies gevraagd bij de ervaren match racers van Nederland. Dit resulteerde in elke wedstrijd een (beginners) fout minder. We kunnen na tevredenheid zeggen dat we een hele leuke dag hebben gehad en grote stappen hebben gezet binnen het match racen. Wat wij het leukste vonden van de hele dag is dat je na de wedstrijden na de umpire toe kon lopen en te vragen, wat was de reden van onze penalty en hoe hadden wij dit kunnen voorkomen. De umpires van DMTRA die de hele dag vrijwillig op het water hebben gezeten namen na de wedstrijd ruim de tijd om een beginnend team als ons de situatie uit te leggen. We willen als team Airborne graag de organisatie vanuit Broach, de DMTRA en de andere teams bedanken.

Comments are closed.