Team Duckies

Thom (Stuurman)
Ik ben Thom van der Starre, ik studeer werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Sinds mijn 7e ben ik al actief met zeilen, ik heb actief optimist, laser en 29er gevaren. Ik wilde graag iets blijven doen met wedstrijd zeilen naast mijn studie en daarom ben ik lid geworden bij Broach. Het is gelijk een mooie ervaring om in mijn 1e jaar een WK campagne te lopen op de j22. Ik heb al veel geleerd en ik hoop nog meer te leren om in de toekomst door te groeien.

Cedric (Trimmer)
Ik ben Cedric Willekens, ik ben 1e jaars student Technische Informatica aan de TU Delft. Sinds mijn 7e ben ik begonnen met optimist zeilen en op mijn 12e ben ik internationaal beginnen zeilen. Na de optimist heb ik 29er en laser gevaren, hierin heb ik verschillende EK's en WK's gevaren. Ik ben bij Broach gegaan om mijn zeil carrière voort te zetten en om andere boten te leren kennen. Het is daarom een zeer leuke ervaring om in mijn 1e jaar bij Broach meteen een WK j22 me te varen in Scheveningen!
Maarten (Grootschoottrim)
Ik ben Maarten Berendschot, 4e jaars student Technische Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool en eerstejaars Broach lid. Ik zeil al sinds ik 7 ben in Gouda in de optimist, splash, rs feva en nu rs500 en geef daarnaast ook zeilles. Sinds dit jaar woon ik in Delft, en dan is het natuurlijk ook tijd om lid te worden bij een vereniging. Ik ben bij Broach lid geworden om nog meer te kunnen zeilen en meer te leren over het zeilen en natuurlijk voor de gezelligheid!


Jesper (Voordekker)
Ik ben Jesper Overbeeke, ik ben eerstejaarsstudent werktuigbouw aan de TU Delft. Ik zeil al sinds ik me kan herinneren en sinds mijn 7e in de optimist. In de optimist veel regionaal gevaren en daarna in de splash nationaal. Ik ben lid geworden bij Broach om naast het studeren te kunnen blijven zeilen en voor de gezelligheid. Ik hoop zo veel mogelijk kennis op te doen dit jaar en op een goed resultaat op het WK in Scheveningen.
Doelen en ambities
Ons doel voor dit campagnejaar is om zo veel mogelijk te leren over het kielbootzeilen aangezien we allemaal van zwaardboten afkomen. We willen dit doen door zo veel mogelijk te trainen en alle winterwedstrijden en J22 klassenwedstrijden mee te pakken. We hopen met deze training een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten op het WK J22 in Scheveningen. Wij willen op het WK voor een top 10 plek gaan.