[:nl]Lid worden[:en]Becoming a member[:]

This page is only intended for Dutch students, you can find the English version of this page here.
Samen zeilen in een sfeervolle vereniging, dat is onze koers!

Wie zijn wij?

Broach is de énige studenten zeilvereniging die zich richt op wedstrijdzeilen. We hebben in onze vloot voor ieder wat wils: drie J22 kielboten, twee SB20 kielboten en twee RS 500's (tweemans zwaardboot). Met deze boten varen wij binnen en soms buiten Nederland wedstrijden. Naast onze eigen boten hebben we ook een heel groot netwerk: een dagje zeilen op de Volvo Ocean Race boot van Team Brunel is hiervan een mooi voorbeeld!

Alleen maar wedstrijdzeilen?

Nee! Broach doet veel meer dan het zeilen van wedstrijden! Naast het uitwaaien op een mooie avond of trainen om je eigen vaardigheid te verbeteren, heeft Broach op de wal ook nog veel activiteiten te bieden: een kerstdiner, een wintersportvakantie, lezingen van topzeilers, een wekelijkse borrel en nog vele andere gezellige activiteiten!
Al overtuigd om lid te worden bij Broach!? Schrijf je hier in!
Je kan ook geheel vrijblijvend op onze interesselijst komen, hier kan je je opgeven!


Wat is jullie instapniveau?

Broach heeft zeilers van elk niveau: van zeilers die de basis kennen tot en met zeilers die wedstrijden varen op (inter)nationaal niveau. Het maakt niet uit hoe goed je kunt zeilen, bij Broach kun je ontzettend veel leren! We zijn alleen geen zeilschool, dus (beter) leren zeilen zal vooral vanuit jezelf moeten komen. Natuurlijk helpt Broach je jezelf te ontwikkelen en bieden wij leden de kansen om op elk niveau (wedstrijden) te zeilen!Wil je graag leren zeilen? Dat kan via onze beginnerscursus!

Hoe word ik lid bij Broach?

Om lid bij Broach te worden moet je een introductieperiode doorlopen. Hiervoor zijn twee opties, de eerste is aansluitend op de OWee, een tweede mogelijkheid is in de lente (meestal rond april). Tijdens deze introductie leer je niet alleen de boten van Broach kennen, maar ook de leden en onze sfeer. Bij Broach hebben we altijd twee intro's, eentje in de lente en eentje in de week na de OWee. Inschrijven kan via de site!

Vragen?

Op deze pagina heb je kort kunnen lezen wie we zijn en wat we doen, maar dat is natuurlijk niet het complete verhaal van onze vereniging! Wil je meer weten over Broach? Spreek dan tijdens de OWee een van onze leden aan en je krijgt gegarandeerd mooie zeilverhalen en informatie over Broach! Je kan ons herkennen aan onze blauwe shirts met ons logo van de kruisende boten op de rug. Op de infomarkt en de sportmarkt kun je ons tijdens de OWee herkennen aan onze boten die daar gestald staan. Wil je gedurende het jaar meer weten? Dan kun je altijd mailen naar secretaris@broach.nl

Meer weten over Broach?

Op onze website kun je heel veel informatie vinden over Broach, ook hebben enkele leden hún verhaal bij Broach neergeschreven, deze kun je hier teruglezen! Allemaal mensen met een verschillende achtergrond die in Broach hebben gevonden wat ze tijdens hun studententijd nodig hebben op het gebied van zeilen!