Locatie commissie

Tot anderhalf jaar geleden heeft Broach een locatie gehad bij de TU Delft op de campus. Hier werden onze spullen opgeslagen, zeilen gedroogd en kleinere werkzaamheden aan de boten uitgevoerd. Door ontwikkelingen op de campus is dit gebouw voor ons niet meer beschikbaar. Daarom is Broach op dit moment op zoek naar een nieuwe locatie. De zoektocht naar een nieuwe opslaglocatie wordt door ons aangegrepen om, in lijn met onze langetermijnvisie, een uitgebreidere oplossing te zoeken. Hierbij beogen we een ‘thuis’ voor de hele vereniging, waarbij we naast een gedeelte opslag en klusmogelijkheden ook een vergader- en bijeenkomstruimte zoeken.

Daarom is de locatiecommissie aan het werk om een oplossing te zoeken. Hierbij kijkt de commissie naar oplossingen voor de korte en lange termijn. Dit doen we zowel voor Broach alleen, alsmede voor een groep van studentensportverenigingen die zich verenigd hebben in een werkgroep. Al deze verenigingen hebben een uitdaging soortgelijk aan onze uitdaging met betrekking tot de locatie.

 

In het oplossen van onze uitdaging kunnen wij uiteraard goed assistentie gebruiken in de vorm van advies op het gebied van vastgoed en de financiering hiervan. We kunnen vooral hulp gebruiken in de zoektocht naar mogelijke partijen waarmee samengewerkt kan worden. Mocht u hier ervaring mee hebben, geïnteresseerd zijn in een samenwerking of op een andere manier bij kunnen dragen horen wij heel graag van u.