Nestor Trophy

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


 

Nestor Cup Braassemtrophy
21 en 22 oktober 2023

Het is eindelijk zover: na een daverend succes van de eerste editiie, zal D.S.W.Z. BROACH op 21 en 22 oktober de tweede editie van de Nestor Trophy Braassemcup organiseren! Studententeams uit alle hoeken van Nederland zullen naar het Braassemermeer komen om in spannende races te beslechten welke teams het niet alleen het beste kunnen zeilen, maar ook tactisch elkaar te slim af zijn.

Het tweedaagse(!) evenement belooft een dubbel zo spetterend teamzeilevenement te worden, met hoog niveau zeilen en gezelligheid, zowel op het water als de kant! Dit kan je dus niet missen! Schrijf je dus gauw in via onderstaand formulier.

De Braassemcup kost €80 per persoon, dus €640 voor acht personen, incl. overnachting, twee keer lunch, één keer avondeten en één keer ontbijt en een geweldig leuk wedstrijdweekend en avondprogramma! Het inschrijfgeld dient vóór [tijd] over te worden gemaakt naar D.S.W.Z. Broach, IBAN NL58 RABO 0383 4813 33, onder vermelding van "NT Braassemcup 2023 <teamnaam>".

Let op, de leeftijden van de deelnemers mogen niet onder de 16 en niet boven de 30 te zijn.

Voor het gebruik van de boot vragen we €2000,- garantstelling per team (twee J/22's). Dit is het maximale bedrag dat D.S.W.Z. Broach op een team kan verhalen bij schade. Hiervoor tekenen de schippers een contract.

Dit wil je niet missen! Meld je dus gauw hier onder aan.

Sailing Instructions en Notice of Race volgen snel. 

Vragen? Mail ntco@broach.nl