Lieve leden der D.S.W.Z. Broach,

Critical Minds is hét bedrijf voor jou om je eigen kennen en kunnen naar een volgend niveau te tillen, en dat terwijl je jouw favoriete vereniging ondertussen vooruit helpt. Rond februari trekt Broach eropuit naar een training Project Management, gegeven door onze partner Critical Minds. Het gezochte profiel is hoofdzakelijk studenten die rond hun afstuderende fase (bachelor of master) zitten. Dat betekent niet dat als je niet aan dat profiel voldoet, je niet welkom bent! Ben je nou geïnteresseerd of heb je vragen over de inhousemiddag, stuur een appje of belletje naar Bas Cheizoo (Commissaris Sponsoring; +31 6 82003911). We gaan er naartoe met de auto, dus geen stress dat je moeilijk hoeft te doen met OV. Aan het eind van de middag sluiten we af met een (gratis!) borrel. Welke student wil dat nou niet?

Het (voorlopige) programma is als volgt
13:00 Vertrek vanuit EWI, Delft
14:00 Ontvangst bij Critical Minds in Kamerik
14:15 Introductie
14:30 Training Project Management
16:30 Pitches
16:45 Evaluatie & Feedback
17:00 Borrel

Wil jij organisaties een stuur in handen geven met integrale planning?
Critical Minds ondersteunt projectorganisaties bij het structureel verbeteren hun projectbeheersing. Een project heeft verschillende fasen, zelfs voor de start van een project moet je al rekening houden met een aantal factoren. Jij krijgt nu de kans om een Project Management Training te krijgen van Critical Minds. In een middag maak je kennis met projectbeheersing en met Critical Minds.

Informatie training
In deze training doorlopen we de verschillende fase van een project aan de hand van sprekende voorbeelden. Vaardigheden die worden opgedaan zijn voornamelijk tools om een project te doorlopen en deze met de juiste stakeholders te bespreken. We maken hierbij gebruik van de Critical Minds Project Methode.


Tot dan!