Sail Specials

Hoe het begon

Sail Specials is al sinds 1969 een begrip in de regio. Ooit begon het familiebedrijf in Zoeterwoude, als een jachtwerf met daarbij een watersportwinkel. In 2006 werd de winkel uitgebreid en verhuisden we naar de Zijlbaan in Leiderdorp.

Onze winkel

In Leiderdorp vind u onze ruim opgezette watersportwinkel, inmiddels een modern bedrijf waar u niet uitgekeken raakt. Wil je een digitaal rondje lopen? Dat kan met de 360 graden-tour door onze winkel. Klik hier om vanachter je eigen computer onze winkel te zien. Onze winkel is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende gelegenheid voor gratis parkeren. Als u ons komt bezoeken met de boot heeft u de gelegenheid op aan te meren voor de deur. Met de speelhoek voor kinderen kunt u rustig winkelen terwijl uw kinderen zich vermaken met tekeningen en speelgoed. Wij hebben de mogelijkheid om uw touwwerk en staaldraad ter plekke te bewerken. Voor huiken, dektenten en zeilen kunt u terecht op onze eerste verdieping bij Zeilmakerij Troost.

Passie voor watersport

Het ervaren Sail Specials-Team is gespecialiseerd in allerlei uiteenlopende watersporten en de benodigde artikelen. Ons team weet als geen ander wat service is en denkt graag met u mee bij de aanschaf van een product. Eerlijkheid en persoonlijke service staan bij ons voorop. Daarnaast verstaan wij een aantal bijzondere ambachten, zoals het walsen van staaldraad en het splitsen van alle mogelijke lijnen. Mocht u nieuwsgierig zijn, kom dan eens kijken. Onze werkbank staat gewoon in de winkel.

Zelfs met ons uitgebreide aanbod is het mogelijk dat het product wat u zoekt niet aanwezig is in de winkel. Wij gaan met u op zoek naar een passend alternatief en zoeken uit wat de mogelijkheden tot bestellen zijn bij onze leveranciers. 

Hieronder hebben wij alle voordelen voor u op een rij gezet:

  •       De winkel is gemakkelijk te bereiken
  •       Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid
  •       U kunt voor de deur afmeren met uw boot
  •       Er is een speelhoek voor de kinderen
  •       U kunt ter plekke zien hoe wij touw en staaldraad bewerken
  •       Op dezelfde locatie kunt u op de eerste etage terecht bij Zeilmakerij Troos