Team Subliem:

Corlien Douma - Voordekker

Hoi hoi! Ik ben Corlien, aankomend tweedejaars MST-student. Het watersportvirus heeft mij als achtjarig meisje te pakken gekregen in de Optimist. Een aantal jaar later ben ik overgestapt naar de Laser. Tegenwoordig geef ik vooral zeilles aan diezelfde jonge kinderen en (wind)surf ik bij Plankenkoorts. Ook ben ik op groter water te vinden als matroos op tall ships. Wedstrijdzeilervaring op kleinere boten had ik echter nog niet. Toen de kans zich voordeed dit te leren op het voordek van de SB20 met team SuBliem, kon ik dat natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan! We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken, met als hoogtepunt het WK in Dublin. Ik heb er zin in!

Bas Cheizoo – Trimmer

Heyo! Ik ben Bas. Inmiddels ben ik bezig met mijn eerste halfjaar aan de master High-Tech Engineering en dit is mijn derde jaar bij Broach. Na een succesvol campagnejaar als Gennakertrimmer op de SB20 bij team Ganz Genau vorig jaar, zet ik dit jaar de lijn op de SB voort als trimmer. Na een jaar lang de gennaker van binnen- en buiten te leren kennen, biedt het op-één-na-grootste zeil ook mooie uitdagingen. De kers op de taart van dit campagnejaar is toch wel het WK in Dublin, waar we samen met team SuBoptimaal naartoe gaan.

Eric-Jan Westerhof - Stuurman

Hoihoi! ik ben Eric-Jan en ga na de zomer beginnen aan m'n 4de jaar Werktuigbouwkunde en ik ben nu 2de jaars bij Broach. Ik ben op mijn 3de begonnen met zeilen in een optimist en vanaf mijn 8ste ben ik begonnen met wedstrijdzeilen. Ik heb in mijn jeugd in veel verschillende boten gevaren zoals Flits, Optimist, Splash, Laser, 12-voetsjol en J70 als voordekker. Dit jaar besloot ik dat het tijd werd om me meer te focussen op kielboten en daar ook meer over te leren en zo ben ik op de SB20 beland. We zijn hard aan het werk met het team om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten op het WK in Dublin en ik kijk daar ook erg naar uit!