Slag om Delft

 
 

Slag om Delft

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


De Slag om Delft vindt plaats op 24 september 2022!

Elk jaar organiseert Broach de Slag om Delft: een matchrace-evenement waar op zeer nauw vaarwater korte, explosieve wedstrijden worden gevaren. De Zuidkolk te Delft is voor één dag per jaar thuis aan onze drie J22’s om uit te maken wie zich een jaar lang ‘Koning van de Kolk’ mag noemen. Het kleine vaarwater maakt dat zelfs voor de ervaren matchracer de wedstrijd een uitdaging is: de wind draait constant, je hebt weinig maneuvreermogelijkeden en zowel de umpire als het publiek zit er bovenop!

Voor zeilers is dit de perfecte gelegenheid om je skills te testen en aan te scherpen: nergens anders luistert goed zeilen zó nauw. Voor publiek is deze wedstrijd uniek, je kunt de wedstrijden perfect volgen; je staat op tien meter afstand van de boten. Daarnaast is er dit jaar iets nieuws. Tegelijk met de Slag om Delft zal de Waterboulevard worden gehouden. Hier zullen ook andere watersporten te bekijken zijn, dus er is voor ieder wat wils!

De inschrijvingen voor de slag om Delft zijn vol. Echter kan je natuurlijk altijd komen kijken vanaf de kant!

Download de NOR_v1 hier

Waterboulevard !

Ook voor niet-zeilers hebben is er dit jaar iets nieuws. Tijdens de Slag om Delft zal ook de Waterboulevard georganiseerd worden. Dit is een evenement voor jong en oud, waarbij alles draait om water! Waterboulevard is een vrij nieuw evenement voor iedereen die zich interesseert in watersporten. Door een samenwerking van talloze verenigingen zullen er dus introducties, workshops en andere leuke activiteiten te doen zijn!