00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


 

Slag om Delft

 
 

De Slag om Delft 2024: 24 maart

Elk jaar organiseert Broach de Slag om Delft: een matchrace-evenement waar op zeer nauw vaarwater korte, explosieve wedstrijden worden gevaren. De Zuidkolk te Delft is voor één dag per jaar thuis aan onze drie J22’s om uit te maken wie zich een jaar lang ‘Koning van de Kolk’ mag noemen. Het kleine vaarwater maakt dat zelfs voor de ervaren matchracer de wedstrijd een uitdaging is: de wind draait constant, je hebt weinig maneuvreer mogelijkheden en zowel de umpire als het publiek zit er bovenop!

Voor zeilers is dit de perfecte gelegenheid om je skills te testen en aan te scherpen: nergens anders luistert goed zeilen zó nauw. Voor publiek is deze wedstrijd uniek, je kunt de wedstrijden perfect volgen; je staat op tien meter afstand van de boten. Daarnaast is er dit jaar iets nieuws. Tegelijk met de Slag om Delft zullen ook andere watersporten te bekijken zijn, dus er is voor ieder wat wils!

Download de NOR hier

Voor vragen mail kolk@broach.nl

Wil jij samen met je team een gooi doen naar de titel 'Koning van de Kolk', of ken je fanatieke zeilers die graag willen deelnemen aan de 'Slag om Delft'? Meld je dan hieronder aan!