Emma Kok - Stuurvrouw

Hee! Ik ben Emma Kok en ik zal komend jaar de stuurvrouw zijn van het campagneteam De Jeugd. Ik ben afgelopen lente lid geworden bij Broach, omdat ik het zeilen toch wel mistte na drie jaar geroeid te hebben. Na het varen van de Sneekweek ben ik enthousiast geworden om te gaan wedstrijdzeilen en vervolgens was ons team snel gevormd! Mijn doel voor dit jaar is om bekend te worden met het wedstrijdzeilen en hier ervaring in op te doen. Daarnaast wil ik als team zo goed mogelijk zeilen op de J22 en een mooi resultaat neerzetten op het WK komende zomer!
emma

broach-foto

Cedric Willekens - Grootzeil trimmer

Hoi, ik ben Cedric. Ik ben 3e jaars informatica en zit in het bestuur van Broach op dit moment. Ik zeil sinds mijn 7de in de optimist, 29er en laser. Toen ik in Delft begon te studeren heb ik een jaar campagne gevaren met Team Duckies op de J22 en zijn we 6e geworden op het WK in Scheveningen. Afgelopen jaar ben ik op grotere boten gaan varen, oa J111 waarmee ik 11e werd op het WK Offshore als trimmer. Dit jaar stap ik terug in de J22 als grootzeil trimmer en coach voor het team. Ik hoop dat we er een gezellig jaar van kunnen maken en een mooie prestatie kunnen neerzetten op het WK J22 in Warnemunde, Duitsland.

Julia van den Heuvel - Trimmer

Hoi! Ik ben Julia van den Heuvel en ik ga dit jaar trimmen in het team De Jeugd. Ik studeer nu al 3 jaar Maritieme Techniek, in mijn 2e jaar ben ik lid geworden bij Broach. Ik begon met zeilen in een optimist en een Flying Junior. Verder heb ik 420 en op de boot van mijn ouders gezeild. Bij Broach heb ik kennis gemaakt met wedstrijd zeilen en dat ga ik dit jaar fanatiek doen. Mijn ambitie is om nog veel bij te leren over het fok- en spitrimmen en natuurlijk een mooi resultaat neer te zetten op het WK J22 in Duitsland.
WhatsApp Image 2019-03-13 at 4.58.22 PM

peer

Peer Kalk - Voordekker

Heey, ik ben Peer en komend jaar zal ik vanaf het voordek van onze mooie J22 met mijn team De Jeugd ervoor zorgen dat we de beste prestaties neer gaan zetten. Ik ben vorig jaar begonnen met mijn studie elektrotechniek en sinds dat moment ben ik ook al bij Broach. Vroeger heb ik leren zeilen in Learlings en Valken en sinds ik bij Broach ben gekomen is mijn interesse in wedstrijdzeilen heel erg gegroeid. Vorig jaar ben ik met het campagneteam van dat jaar mee geweest naar het EK in Brest en sindsdien heb ik gezocht naar mensen die ook een campagneteam wilden vormen. Samen met dit team denk ik wel veel hoge plaatsen te kunnen behalen op wedstrijden waarbij het WK in Duitsland natuurlijk de mooiste uitdaging is!