Ullman Sails Benelux

De zeilmakerij in Brouwershaven is gelegen boven de Selden Mast Factory en heeft een erg sterke reputatie op het gebied van zeilen, reparaties en canvaswerk. Willem Garschagen en zijn team zijn gespecialiseerd in de nieuwe offshore cruising Sails, racing Sails en one-Design.

Naast Ullman Sails zeilen, kunt u ook voor al uw canvaswerken terecht bij ons. Sprayhoods, zeilhuiken en dektenten om een paar voorbeelden te noemen. Op de zeilmakerij worden ook op grote schaal reparaties uitgevoerd, van zowel zeilen als surfzeilen en canvaswerk. Tijdens evenementen kunt u hier terecht voor een snelle reparatie die de volgende dag al klaar is.

Willem Garschagen heeft vele jaren op een J27 in de ORC3 class gezeild en hiermee ook de Nederlandse Titel weten te behalen. Momenteel zeilt hij met zijn team Draak. Naast zelf zeilen spendeert hij veel tijd aan het opleiden van jonge zeilers en in de winter is hij wedstrijdleider van de ORC baan tijdens de grootste winterwedstrijden in West Europa op het Grevelingenmeer.

www.ullmansails.eu